De Vergaderzaal De Vergaderzaal
Boven de consistoriekamer bevindt zich een grote vergaderzaal. Bijeenkomsten tot ongeveer 15 personen, met flipover, eventueel een losse beamer en WIFI. De tafels kunnen in allerlei opstellingen worden neergezet. Aangrenzend aan de vergaderzaal bevindt zich een keuken die van alle gemakken is voorzien. Zo kan bijvoorbeeld gezamenlijk worden gekookt en gegeten en kan men elkaar in alle rust en ruimte ontmoeten.

De Vergaderzaal boven met keuken

 
 
De Consistoriekamer De Consistoriekamer
In het achterhuis bevindt zich de Consistoriekamer.  Deze volledig gerestaureerde kamer  is bij uitstek geschikt voor kleine bijeenkomsten en vergaderingen. De inrichting is sfeervol en comfortabel en biedt ruimte voor in elk geval 10 mensen aan de tafel.

De Consistoriekamer

 
 
De Crypte De Crypte
Tafels en stoelen kunnen naar uw wensen worden neergezet. De Crypte kan, afhankelijk van de aard van de bijeenkomst, ongeveer 40/50 mensen herbergen. Er is een vaste beamer met scherm aanwezig. Tevens is er een keukenblok met koelkast voorziening, warm en koud stromend water en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten. De zogenaamde voorcrypte is voor een cateraar zich geschikt om hapjes en dranken te serveren. De Crypte is geschikt voor recepties, diners, workshops, lezingen en presentaties.

De Crypte
 
De Kerkzaal De Kerkzaal
Deze lichte en ruime zaal is een prachtige trouwlocatie maar ook heel geschikt voor diverse evenementen zoals boekpresentaties, lezingen en workshops alsook voor diners en recepties. (Dans)feesten zijn niet mogelijk. De akoestiek leent zich voor mooie concerten. Exposities komen hier goed tot hun recht. De inrichting is flexibel in te delen. Standaard staan er 100 stoelen opgesteld. De ruimte is geschikt tot maximaal 150 personen, afhankelijk van de gelegenheid. De kerkzaal is voorzien van een prima geluidsinstallatie, een beamerinstallatie en WIFI.

De Kerkzaal